Nyt on tokokurssi saatu taas päätökseen. Paljon ollaan taas opittu ja jopa kisoihin uskallettu ilmottautua. Doris toivottavasti saadaan reenattua kisakuntoon tän vuoden puolella. Nyt ei ole listaa mitä ollaan tehty kursseilla, mutta käydään tuo vika kerta nyt läpi.

Nessa: Merkkiä ja merkiltä ohjaamista. Meni kivasti, eikä oltukaan merkiltä ikinä ohjattu. Temppuja tehtiin ja niitä otetaan tokoreenien väliin, saadaan kiinnostus pidettyä yllä :)

Doris: Käytiin läpi kursseilla käytyjä juttuja ja katsottiin mitä on opittu. Kiertämistä, joka oli edellisellä kerralla. Alkaa sujumaan, saatais vielä etäisyyttä enemmän. Pitoharjoitusta. Siis ihme tapahtui. Doris tajusi sen!! Ei ollut juurikaan suostunut kapulaa ottamaan suuhunsa, mutta nyt sitä alkoi oikein tarjoamaan ja eilen kotona sain sen jopa tulemaan sivulle sen kanssa. WAU!! :)))

Paikallaoloa sekä maassa oloa, vaikka vierestä sinkoisi koira kutsusta. Pysyi aivan loistavasti, eikä meinannut edes lähteä kun itse kutsuin sen luokse. Merkiltä ohjaamista otettiin myös näillä ja Doris oli tietysti Super Upee. Tietysti :)


Nessalle yritin eilen itsekseni opettaa kurssilla Miian ja JaJan esittelemän selkään hyppäämis-tempun. Juu, ei siitä tullut juurikaan mitään ja kun Nessa ei ymmärtänyt tempun ideaa, meni se sängyn alle piiloon :D Ens viikolla lähdetään Hankoon viikoksi lomalle, siellä ehitään vaikka mitä reenaamaan. On Nessan käyttäytymiskoekin tulossa parin viikon päästä.