Toinen kerta jälki-kursseilla ohi. Kuuma päivä. Hertta aloitti jälleen ihmisjäljellä. Kovaa vauhtia se menee, maavainua ei käytä tässä lajissa kyllä lainkaan. Tällä kertaa jäljelle laitettiin kolme purkkia, joiden kohdalla sitten pysähdyttiin, jotta Hertta oppisi ilmaisemaan näitä, myöhemmin keppejä. Kiinnostusta purkkeihin ei ollut eikä nameihin niiden sisällä, joten toivottavasti kepit sytyttää sitten paremmin tuon ilmaisuun. Jäljen ajaminen itsessään on Hertalle kovin palkitsevaa, joten nameilla sitä ei palkata. Tyytyväinen olen silti tuon työskentelyyn ja siihen intoon mikä sillä on. Nyt kotiläksynä keppien etsimistä.

Presto jatkoi verijäljellä. Ensimmäinen kerta kun meni yllättävän hyvin, tämä toinen kerta ei todellakaan. :)
Laiska ja lähelle tietä tehty jälki vei huomion. Patistaa sai lähes koko jäljen ajan, mutta kyllä se sitten jäljestää, kun on jäljestääkseen. Presto nyt on muutenkin koira, jolta pitää vaatia, se laistaisi niistä enemmän kuin mielellään. Noh, tää oli vasta toinen kerta, joten katsotaan mitä seuraava kerta tuo tullessaan.

Palmu ja Hulda etsivät edelleen kotia, ja Prestollekin olen nyt yrittänyt etsiä uutta kotia. Nessalla on alkamassa juoksut ja Prestohan on kovin kiinnostunut nyt tästä. Jäi perään ulvomaan, toivottavasti vain hetkeksi, kun lähdimme ulos muiden koirien kanssa. Noniin..tässähän sitä taas nähdään kuinka hyvin nartut ja urokset sopivat samaan huusholliin. :)