Aikaa edellisistä kisoista on ikuisuus, kuin myös päivityksestä. Olenkin suht huono pitämään minkäänlaista päiväkirjaa yhtään mistään. Mutta päivittelen nyt meidän toko-kisat.

Imatran SM-TOKO 2010

Kehä 1:

Luoksepäästävyys 8 : Nessa peruutti mun taakse tuomaria pakoon. Erittäin EI Nessaa. Antoi kuitenkin loppujen lopuksi katsoa hampaat, mutta siis outoa.

Paikalla makaaminen 9 : Pelkäsin ettei Nessa kuuntele maahan-käskyä ensimmäisellä, mutta kuuntelipa hyvinkin. MUTTA.. kuunteli sivu-käskyn lopuksi vasta toisella. Mielenkiintoista :)

Kehä 2:

Seuraaminen kytkettynä 0 : Täysin oikeutettua. Heti seuraamis-käskyn saatuaan nenä maahan ja laahasi perässä hädin tuskin. Surkeeta. Ehkä huonointa ikinä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6 : Harmillista. Tässä osuudessa ei ilmeisesti niin paljoa katsottu seuraamista, joka jatkui huonona, mutta maahan Nessa meni heti käskystä. Ja MUTTA.. nousi KOLMANNELLA käskyllä perusasentoon. Tästä pisteiden laskukin johtui, osittain, varmasti myös seuraamisella oli osuutensa. ;) Harmillista.

Luoksetulo 8 : Hiukan oli varastamassa, eli oli jo lähtemässä mutta ehti vain nousta ja jäi siihen. Sen lisäksi hyppäsi taas polvea vasten, josta pisteet tippui. Oikeutettua siis sekin.

Kehä 3:

Seuraaminen taluttimetta 0 : Sama seuraaminen, jos sitä seuraamiseksi voi kutsua, jatkui. Yhdessä vaiheessa kävelin itsekseni kaaviota ja hetken päästä en edes tiennyt missä koirani oli, joka nuuski maata oikealla puolellani. Niin. :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 : Seuraaminen huonoa, mutta pysähtyi käskystä.

Estehyppy 8.5 : Siis tästä olen ERITTÄIN tyytyväinen. Liike meni mun silmiini täydellisesti, perusasento ehkä hiukan vino, mutta siis suoritti ensimmäisellä käskyllä, jäi odottamaan ja käskystä istui. HIENOA! :)

Hyviä suorituksia, mutta paljon huonoja. Toi seuraaminen on vaan saatava kuntoon, muuten tää kisaaminen jää lyhyeks. Koskaan se ei oo ollu täysin hyvää, mutta näin huonoa se ei oo ollu sitten pariin vuoteen. Kokemus tämäkin. :)