..ja muuta päivittelyä :) 

Jospa sitä alkaisi olemaan taas aika päivitellä tätäkin. Innostun ajoittain tätä kirjoittelemaan kunnes taas keksin jotain muuta tekemistä.

Meitä on nykyään 5 tässä huushollissa. Nessa, Doris ja Hertta tietenkin, mutta Presto on liittynyt viime kesänä vahvuuksiin. Nyt jo 10 kk pk hollanninpaimenkoira uros. Presto on esiintynyt kahdesti pentuna ollen molemmilla kerroilla ROP-pentu ja saaden KP:n. Tämän viikon perjantaina olisi ensimmäinen junnu-luokan näytös. We'll see how it goes. :)

Doriksella on lapsia. Kahden viikon ikäisiä. Pennut syntyivät 3.4., 4 narttua sekä uros. Kaikki ovat soopeleita. Narttupentuja on tällä hetkellä kyselty, mutta eiköhän tuo uroskin, Komisario Palmu, oman rakastavan kotinsa löydä. Pennut ovat siis ensimmäinen Super Upee-pentueeni. Kulkevat nimellä Suomi leffa-pentue. Juurakon Hulda, Ruma Elsa, Niskavuoren Heta, Muhoksen Mimmi sekä Komisario Palmu. :)

Tulevat näyttelyt: Lahti KV 22.4. (Hertta ja Presto, Nessa skippaa turkin tippumisen vuoksi), Tampere KV 7.5. (Hertta ja Presto) sekä Äänekosken Erkkari Hertalla ja Prestolla sekä samana päivänä ryhmänäyttely myöskin Äänekoskella siis, 14.5. Näiden lisäksi Presto osallistuu toukokuussa ohituskurssille. Toukokuun lopulla Hertalla alkaa ihmisjälki-kurssi ja Prestolla verijälki. Olen löytänyt täältä uuden asunnon liepeiltä oivat maastot ainakin verijäljen tekemiseen. Kunhan kelit sallivat. :)

Nessalle aion katsoa toko-kokeita kesäksi, josko se TK1-tunnus jostain repästäisiin.

 

Yritän nyt siis ahkeroitua ja päivitellä tänne kuulumisiamme :)