Edellisellä kerralla agissa siis otettiin hyppyä sekä putkea. Hyppy sujuu Dorikselta paremmin kuin putki, mutta tänään kun saatiin kerrata itseksemme, alkoi se putkikin sujua.
Tänään uusina aiheina oli pöytä ja puomi. Puomissa todellakin riittää meillä sitten tekemistä :) Mutta alkutekijöissähän me vielä ollaankin.
Otettiin siinä sitten iteksemme hyppy-putki-rataa, heittomerkeillä voisi sanoa "rataa" ;) Mutta kyllähän Doriksestakin voisi agi-koira tulla. En vaan tiedä kuinka itsellä riittää rahkeet sitten itse kisaamiseen. Mutta aika näyttää.

Nessan kanssa otettiin tokoa pihalla. Lähinnä muutamat noudot. Häiriötä toi kauempana ollut poniratsastus-koulu mikä lie. Ja mun yllätykseksi Nessa ei edes ajatellut lähtevänsä niitä katsomaan. Vaan oikeesti nautti reenata mun kanssa. Eli tässäkin ollaan edistytty ihan hirveesti :) Joskushan Nessa kupittaalla toko-reeneissä lähti linnun perään :D
Tunnarissa käyttää hyvin kyllä nenää ja oikeesti yrittää etsiä. Mikä ongelmana meillä on, niin palautus. Tiputtaa sen joka kerta ennen kuin on sivulla. Pitoharjoituksia oon yrittänyt ottaa, mutta kun Nessa lähtee se kapula suussaan pois vaikka kuinka nopeesti yritän sen palkata pelkästä ottamisesta.
Metallia suostui ottamaan kyllä suuhunsa mutta tiputtaa sen alle metrin kantamisen jälkeen. Positiivista on kuitenkin, että edes ottaa sen suuhunsa. Ja kun aikani pähkäilin, kumman vien noutokurssille sunnuntaina, niin järkevämpäähän se on viedä tuo Nessa, kun sen kanssa ongelmia on.
Seuraaminen näyttää jo todella hyvältä. Eihän se täydellistä ole, mutta oon silti tosi ylpee tuosta.
Luoksetulo ainakin tapahtuu vauhdilla. Ei voi valittaa ;)
Jäävät on superhienoja. Superhieno Nessa. <3

Koko porukan kanssa käytiin euromarketin edustalla tutustumassa vilinään. Harmillisen vähän siellä vilinää oli, mutta rapsutuksia tuli :) Kuitenkin kadulla kävellessämme oli pakko ottaa Hertta syliin, kun alkoi saamaan hepulikohtauksia ja kaikkien kolmen kanssa on vaikea vielä hallita Herttaa. Hertta pääsi myös tänään Doriksen kanssa kahestaan takapihalle leikkimään. Ja kyllähän ne leikkivätkin keskenään :) Doris alkaa pikkuhiljaa suhtautumaan siis paremmin pentuun. Ja vielä Nessan tokoilun jälkeen hain Hertan takapihalle, kun siellä niitä heppoja oli kauempana. Näki kyllä ne, muttei myöskään yrittänyt lähteä lähempää tuttavuutta tekemään. Hetki vaan leikittiin ja käytiin sitten vielä sosiaalistamassa Taiskan luona hänen koiriinsa Lissuun ja Sissiin.

Agi-tunnin jälkeen Juulian piskelöt Pihka, Nuppu ja Puhti tulivat vielä tohon takapihalle iltameetinkiin ja saivat nämäkin vapaana juosta. Nessa käväsi taas jonkun pikku kierroksen, mutta muuten kaikki oli siinä lähettyvillä. Ja Herttahan on aloittanut tuon pomppimisen sitten. Että sillai :)