Tää päivittely on nyt jäänyt vähemmälle. Doriksen agin alkeiskurssi on päättynyt, nyt odotellaan jatkokurssin alkamista. Siinä välissä pyörähdetään näyttelyissä, Hertta tokoilee pentuna sekä Nessalla oli ja on vielä yhdet toko-kokeet.
Liedossa viime vkonloppuna Nessa tokoili 1-tuloksen, ja nyt olisi sunnuntaina Porissa mahdollisuus se viimeinen 1-tulos saada ja TK1-tunnus plakkariin :) Tässä nyt kuitenkin tosta edellisestä kokeesta. Tuomarina siis Ilkka Sten.

Luoksepäästävyys : 10
Paikalla makaaminen : 10. Aina mua jännittää tää :)

Seuraaminen kytkettynä : 9 Parempi kuin edellisessä kisassa.
Seuraaminen taluttimetta : 8.5 Mun mielestä parempaa ku kytkettynä, mut hyvä, että tämänkin verran ;)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä : 10 Pelkäsin, ettei mene, kun ennen kisoja vahvistelin, niin ei millään mennyt vaan jäi seisomaan. Mutta huuuh..painotin aika matalalla äänellä "maahan" ja tuomarikin ihmetteli, että mitä mä noin pienelle ärisen ;D
Seisominen seuraamisen yhteydessä : 10 Jotain kommenttia tuomarilta tuli tähänkin, että tiputanko mä sille reenatessa jotain kun pysähtyi kuin seinään :)
Luoksetulo : 10 Mää niin vähentäisin Nessalta pisteitä. Se tulee ihan sikasikasika kovaa joo, mut jollei se hyppää polvea vasten, niin niinku nyttenkin se juoksi hiukan ohi ja palasi takasin. Mut en valita :)
Estehyppy : 0 Toisinto edellisestä kisasta. Ensimmäisellä kiertää esteen, kutsusta sivulle ja KYMPIN suoritus TOISELLA. Mitä mitä mitä mitä.. Nyt olis pari päivää aikaa reenata toi kuntoon, mut tuskinpa se kuntoon tulee sunnuntaiks ;D

Kokonaisvaikutus : 10.
Ja yhteispisteet 172.

7 koirakkoa sai KP:n, Nesku ei ihan yltänyt siihen. Mut toi 1-tulos olikin tärkeempi. Nyt sit peukut pystyyn ja sunnuntaina hakemaan se 1-tulos kotiin, niin saatais tää ALO alta pois :)