Tämän kevään näyttelyt on nyt ohi ja keskitymme nyt muihin asioihin. Tampere KV:sta Prestolle VSP ja SERT, Hertalle EH ja Nessa, jonka piti jäädä kotiin, ERI3 :) Lahti KV:hen oli ilmoitettu siis Hertta ja Presto. Hertta loukkasi edellisenä iltana jalkansa jotenkin ja klenkkasi sen kanssa, joten ajattelin jättää sen kotiin. Näyttelyaamuna se kuitenkin käveli ihan normaalisti, joten..se lähtikin mukaan. Noh, itse näyttelypaikalla jostain kumman syystä, klinkkaaminen alkoi uudelleen, joten.. se jäi kehästä pois. ;) Presto VSP ja SERT. Erkkariin Äänekoskelle lähdettiin aamu neljältä ajelemaan, nelisen tuntia sinne sitten ajoikin. Molemmille erkkarista EH:t, ryhmästä Prestolle EH, Hertalle H. Nyt pientä taukoa siis näyttelyistä. Prestollahan on jo nuo "tarvittavat" kaksi SERTiä, joten sen kanssa ei tarvitteisi mennä kuin sitten vasta kahden ikävuoden jälkeen. Tänä vuonna kuitenkin mennään ainakin Eukanuba Summer Show:hun Helsinkiin ja luultavammin Voittajaan. Katsoo nyt.

Tänään, tai siis eilen, keskiviikkona alkoi jäljestys-kurssitkin. Hertta aloitti ihmisjäljellä. Olin ottanut jäljelle tiputeltavaksi pentujen kuivamuonaa, kun en siihen hätään muutakaan keksinyt ;), ja ajattelin, ettei se niistä innostu. Eikä innostunutkaan. Mutta itse jäljestä innostui ja meni suht rivakasti läpi. Jotenka itse sytyttelyyn ei tarvitse nähdä vaivaa. Voimme siis keskittyä niihin muihin osioihin, ja tietysti itse keskittymiseen. Mutta olen tyytyväinen. :)
Presto oli seuraavana verijäljellä. Tein aika pitkänkin jäljen ja keskellä jälkeä oli puron ylitys. Ensimmäinen kertahan Hertalla viime vuonna, itseasiassa kaksikin kertaa, meni täysin hoomoilasena, kunnes itse syttyminen jäljestykseen tapahtui, mutta Presto suoriutui ensimmäisestä jäljestään mitä hienoimmin. Välillä merkkailtiin, välillä haisteltiin tarkemmin ja ihmeteltiin takana tulevia ihmisiä, mutta jälki mentiin erinomaisesti läpi ja keskittyminen oli oikein hyvää. Onpas Prestokin ollut rauhallisempi illalla ;) Hienoin Presto!

Pennut ovat nyt 7.5 viikkoisia. Sirut laitettiin viime viikolla ja rekkaripapereita odotellaan. Ensimmäinen pentu on jo lähtenyt uuteen kotiinsa ja kaksi pentua lähtee perjantaina. Tällä hetkellä Juurakon Hulda ja edelleen Komisario Palmu ovat vapaana. Toivottavasti löytävät hyvät kodit vielä itselleen. Vipinää ja vilskettä on. Pennutkaan eivät enää malta olla makuuhuoneessa vaan ovat vallanneet koko asunnon käyttöönsä. Varsinkin sohvan alusta ja sen ympärillä juokseminen ovat mitä kivointa puuhaa. Minkähänlaista täällä onkaan, kun on hijaista?? :)

 

 
Super Upee Niskavuoren Heta


Super Upee Juurakon Hulda


Super Upee Muhoksen Mimmi


Super Upee Komisario Palmu


Super Upee Ruma Elsa